Φορητά Ηχεία Beats by Dre Beats Pill B11

Κωδικός Προϊόντος: B11
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
16,90€
Ποσότητα:
 
Τιμή:
Άνευ ΦΠΑ: 16,90€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Χρώμα:Τα νέα φορητά ηχεία Beats by Dre Beats Pill B11 είναι κατασκευασμένα όχι μόνο ως ισχυρά ηχεία μικρού μεγέθους για ακρόαση μουσικής, αλλά επίσης ως ένα φορητό σύστημα κλήσεων, το Beats Pill τα κάνει όλα προσφέροντας ασύρματη ελευθερία με τεχνολογία NFC & Bluetooth.

Παρά το μικρό του μέγεθος, το Beats Pill παράγει ισχυρό ήχο. Θα είναι εύκολο να απολαμβάνεις πολύ υψηλό ήχο και βαθύ, εκρηκτικό μπάσο, σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού σου! Άλλαξε τραγούδια από το τηλέφωνό σου ή από το laptop, ή από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Bluetooth, από απόσταση έως 10 μέτρα. Σου προσφέρει ελευθερία κινήσεων, ώστε να έχεις ποιοτικό ήχο κοντά ή μακριά. Σε δύο διαφορετικά χρώματα, το εν λόγω σύστημα θα γίνει ο καλύτερος μουσικός φίλος που είχες ποτέ!

Υψηλή ποιότητα ήχου

Τα νέα Beats by Dre Beats Pill παράγουν μοναδικό ήχο για το μέγεθός τους που θα σε εκπλήσουν! Με ισχύ 12 Watt, καθαρά πρίμα και βαθιά μπάσα, αποτελούν ότι χρειάζεσαι για τον χώρο σου αλλά και το ταξίδι. Επίσης με το ενσωματωμένο μικρόφωνο που διαθέτει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για ανοιχτή ακρόαση σε κάποια κλήση σου, οι φίλοι σου θα σε ακούνε πεντακάθαρα!

Bluetooth & NFC σύνδεση!

Ένα απλό άγγιγμα είναι αρκετό για να συγχρονίσεις την συσκευή σου με τα φορητά ηχεία Pills! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι την τεχνολογία NFC στην συσκευή σου και αυτό ήταν. Μπορείς και μέσω Bluetooth να ακούς ασύρματα την αγαπημένη σου μουσική, σε απόσταση έως και 10 μέτρα! Ασφαλώς όμως έχεις και την δυνατότητα ενσύρματης σύνδεσης μέσω Jack 3.5mm.