ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SAMSUNG GALAXY BEAM

Μάρκα: Samsung
Κωδικός Προϊόντος: SAMSUNG BEAM
Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
99,90€
Ποσότητα:
 
Τιμή:
Άνευ ΦΠΑ: 99,90€

Νέο και ανανεωμένο Samsung Galaxy Beam με ουσιαστικές προσθήκες και αναπροσαρμογές. Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή ARM Cortex-A9 χρονισμένος στα 1.0 GHz. Τα 8 GB είναι αρκετά για πολλαπλές εφαρμογές, μουσική και παιχνίδια, και αν η συγκεκριμένη χωρητικότητα δεν σας αρκεί, διαθέτει και slot για υποδοχή καρτών microSD.

 

H Super-Amoled οθόνη αφής 4" μπορεί να απεικονίσει μέχρι 16.000.000 χρώματα και περιλαμβάνει accelerometer ώστε να περιστρέφεται αυτόματα το περιερχόμενο με την κίνηση του χεριού σας. Ο διπύρηνος επεξεργαστής του Samsung Galaxy Beam έχει συχνότητα λειτουργίας 1 GHz με αποτέλεσμα να σηκώνει εύκολα ότι εργασία κι αν του αναθέσετε. Το Samsung Galaxy Beam διαθέτει projector 15 Lumen DLP, απλά απολαύστε οποιοδήποτε video στον τοίχο σας από απόσταση 2m!

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

Λειτουργικό Σύστημα: Google Android

To Samsung Galaxy Beam ενσωματώνει την έκδοση 2.3 Google Android, που προσδίδει απόλυτη ελευθερία κινήσεων για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις δυνατότητες του αγαπημένου σας smartphone.

Οθόνη - Φορητότητα: 4"

Η πολλαπλής αφής οθόνη 4 ιντσών διαθέτει τεχνολογία LED έτσι ώστε να σας προσφέρει ανάλυση 800x480 για φωτογραφίες, βίντεο αποδίδοντας 16.000.000 χρώματα.

Επεξεργαστής: Cortex A9 1.0 GHz

Το Samsung Galaxy Beam διαθέτει τον διπύρηνο επεξεργαστή Cortex A9 χρονισμένο στα 1 Ghz. Σας προσφέρει την δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης πολλαπλών εφαρμογών (multitasking) και μετατρέπει την συσκευή σας στο απόλυτο multimedia station.

Αποθηκευτικός Χώρος: 8 GB

Τα 8 Gb θα σας προσφέρουν άπλετο χώρο ικανό να αποθηκεύσετε αγαπημένα σας multimedia αρχεία και εκατοντάδες εφαρμογές. Εάν περιορίζεστε επιλέξτε να επεκτείνετε την μνήμη του κινητού σας με μια (32 GB micro sd)

Camera: 5 Megapixel

Με το Samsung Galaxy Beam μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες ανάλυσης 2592x1944 και video 720p HD (Διαθέτει αυτόματη εστίαση flash και autofocus)