Τηλεφωνία

Υπολογιστές - Tablets

Ήχος αυτοκινήτου

Δορυφορικά συστήματα

Συστήματα ασφαλείας

Gadgets

H εταιρία μας  ξεκίνησε το 1994 αρχικά στον χώρο του αυτοκινήτου στον ήχο, στην ασφάλεια,  και στο ξεκίνημα της κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα με διακριτικό τίτλο «HifiShop» στα Γιαννιτσά, έχοντας πρωταρχικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας με μεράκι και αγάπη. Μετά από 10 χρονιά, από το 2004 μέχρι και σήμερα, καταφέραμε και Μεταφερθήκαμε σε εξελίσσιμο χωρο συνδυάζοντας εμπειρία και γνώση από το χθες, προϊόντα από το σήμερα και τεχνολογία από το αύριο, ώστε να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις επιθυμίες σας. Το 2016 κάναμε την αλλαγή του διακριτικού τίτλου μας με το όνομα «EasyTouch». 

Η εξέλιξη της τεχνολογίας δεν σταματά, επεκταθήκαμε στης ανάγκες του πελάτη και επαγγελματία, στις ηλεκτρονικές συσκευές, στους Η/Υ - Laptop, στον χώρο της ασφαλείας της οικίας / επαγγελματικής στέγης, στα δορυφορικά συστήματα και στα κλειστά κυκλώματα ασφαλείας cctv. Συνεργαζόμαστε με την Multichoice Hellas (Nova), με τον όμιλο επιχειρήσεων Intracom, γίναμε επίσημοι εγκαταστάτες Dvb Broadband Internet Hellas Sat και εξουσιοδοτημένο Service κινητής τηλεφωνίας των εταιρειών Samsung, Apple, Nokia, LG, Sony, Htc, Alcatel, Motorola, Huawei και Zte.

Η εταιρεία EasyTouch Το 2012 Εκάνε την έναρξη του νέου μας καταστήματος στην πόλη της Αλεξάνδρειας της Ημαθίας.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου και 20 χρόνια προσπάθειας με χαμόγελο, πολύ δουλειά και πάθος για την επιτυχία και την εξυπηρέτηση που μας κάνουν να είμαστε πάντα διπλά στις ανάγκες κάθε πελάτη και επαγγελματία. Διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι εκατοντάδες έως σήμερα ευχαριστημένοι πελάτες μας.